Bye-bye, skrivesperre! Og hallais til tekster som forvandler utålmodige skrollere til betalende kunder.

Jeg er av natur litt skeptisk og kresen på hva jeg bruker verdifulle kroner på, men dette kurset er verdt det dobbelte av investeringen!

Lisbeth Borg de Waard
Utdanningssenter for hundetrenere

Si meg, høres dette kjent ut, mon tro? 

Du stirrer inn i skjermen. Et tomt Word-dokument håner deg.

Joda, det var tekst der for et øyeblikk siden, men den har du selvkritisk slettet. X antall ganger. Mengden kaffe du har bøttet nedpå, har tydeligvis ikke gitt deg boost nok til å kunne formulere den perfekte teksten som skal få kundene til å løpe ned døra. 

Du føler du har prøvd alt. 

Fra å lese deg opp på ørten «5 tips til hvordan skrive tekster som selger»-artikler til å snikkopiere konkurrentene. Men det funker jo ikke. 

Enten du er en gründer som prøver å få bedriften til å ta av, eller en markedsfører som vil imponere sjefen eller kunden, kjenner du på en knugende, knusende følelse av imposter syndrom, og lurer: «Hvordan i huleste skal jeg få denne teksten til å treffe og selge?»

Skuldrene har konstant plassering oppe ved ørene. Den dårlige samvittigheten er kronisk. Du kan formelig høre klokka tikke mens du halvveis tenker på alle de andre oppgavene som venter: Admin, regnskap, produktutvikling, kundearbeid, kundeservice … det tar jo aaaaldri slutt. 

Og på toppen av kransekaka skal du også være tekstforfatter?!

🔴 Stopp. Pust med magen. Det er ikke din feil.
Og jeg vet innmari godt hvordan du har det.
 
Å føle at suksessen avhenger av det du skriver.
Innholdet må engasjere. Tekstene må selge. Kampanjen må levere. 

 

Det er derfor jeg har laget Skriv så du får JA ... 

... nettkurset som tar deg fra tekstlig tafatthet til å bli en selvsikker ordkunstner

 

I 17 år har jeg studert dette. Her har jeg satt det beste av det beste i et system. Gjennom 5 steg fyller du skribent-verktøykassa di med de mest essensielle og virkningsfulle teknikkene. Det hele er krydret med mer avanserte grep som gir tekstene dine ekstra piff – og leseren et ekstra puff.

 

Så du kan legge usikkerheten på hylla én gang for alle.

 

Motivert for det?

Begynn når du vil – ta det i eget tempo

Alt er samlet i én kursportal. Med Teachable-appen (iOS) eller nettleser får du også tilgang via telefonen. Her finner du videoer, quizer, maler, inspirasjons- og drodleark med mer. Du får tilgang så lenge kurset eksisterer, så dette kan du ta i helt eget tempo.

 

MODUL  1

unnamed-1

HVORDAN NÅ GJENNOM TIL LESEREN PÅ ANDRE SIDEN AV SKJERMEN?

Den vanligste grunnen til at kommunikasjon feiler? Vi glemmer å se den vi skriver til. Mange fordi de tenker «jeg vet jeg sånn cirka». Denne modulen tar deg fra vanlig fallgruve til en undervurdert gullgruve. Her bygger du nemlig steg for steg en levende beskrivelse av den ideelle leseren din – og samtidig grunnmuren for alle dine fremtidige, treffsikre tekster.

En smakebit av hva du lærer:

 • Nøkkelen til hvordan du tegner et klart bilde av den ideelle leseren din – og hvorfor det er stedet du må starte.
 • Et supertriks som får leseren til å oppleve at det du skriver, handler om nettopp dem.
 • Hvordan du definerer hva du vil oppnå med teksten din, så du er sikker på at du skriver deg i riktig retning – mot målet.

Du vil nå skrive med større presisjon, fordi når du vet hvem du skal nå, vil det gjøre deg tryggere på hva og hvordan du bør skrive – og hvorfor.

MODUL  2

87be1c3a-document-approved

KOM UNDER HUDEN – OG INN I HODET – PÅ LESEREN

Et salg uten følelser er som en bil uten hjul. Så vil du treffe leseren midt i hjertet, nytter det ikke å bare snakke fornuft. Med disse konkrete teknikkene lærer du hvordan du pirker, forsterker og trigger ulike følelser. Fordi dette gjør leseren din mer mottakelig og motivert, får budskapet ditt også maks gjennomslagskraft.

En smakebit av hva du lærer:

 • Hva leserne dine egentlig bryr seg om, og hvordan du gjør dette så fristende og uimotståelig som overhodet mulig.
 • Hvordan røske potensielle motforestillinger opp ved roten – før leseren rekker å nøle. Slik slipper du å miste lesere på grunn av unødvendig tvil og usikkerhet.
 • Empatitrikset som får leserne til å føle at du ser, hører og forstår dem, slik at de er modne og i modus for løsningen du vil presentere.

Fordi du nå kan trykke på de rette knappene og spille på de riktige følelsene, vil sjansen for å oppnå resultatet du vil ha, skyte i været.

Jeg jobber med markedsføring og annonsering, og har hatt stor nytte av kurset. Det lærer deg alt du trenger å vite for at tekstene dine skal smelle! Det er absolutt verdt det. Du vil øke verdien din for potensielle arbeidsgivere, og raskt tjene inn pengene du investerte.

Nå er jeg mye mer oppmerksom på hvem jeg skriver til, skriver mer som jeg snakker, teksten flyter lettere og i tillegg har jeg fått mer selvtillit når jeg skriver.

Ønsker du å lære hvordan du overbeviser, får flere klikk og konverteringer på nett, er dette kurset for deg. Gå for det!

1a9b5e15-axel-rein_028028000000000000028
AXEL REIN Content Marketer, Call 2 Action

MODUL  3

2ce04312-pencil

FÅ TEKSTEN TIL Å SYNGE – OG BUDSKAPET TIL Å SITTE

Profesjonelt og levende er ikke motsetninger. Tvert om, er temaet seriøst eller komplekst, er det desto viktigere å vite hva som skal til for å fenge leseren. Med disse teknikkene skåner du leserne fra kjedsomhet, samtidig som du gjør tekstene dine mer levende og «sticky».

En smakebit av hva du lærer:

 • Hvordan du pensjonerer den «korrekte» skrivestilen fra tiden på skolebenken, slik at du unngår tørre, personlighetsløse tekster som trygler om å bli ignorert.
 • Teknikker som blåser liv i alle slags tekster. På den måten kan du skrive med schwong og forfatte budskap som ikke bare treffer, men som «sitter».
 • Hvordan «kill your darlings» og rydde snublefeller som sjargong av veien. Slik unngår du å servere ordsalater som leseren får vanskeligheter med å gape over.

Du kan nå vinke farvel til grå og personlighetsløse tekster en gang for alle.

PS: Noe av det du lærer her har revolusjonert måten jeg selv skriver på. Tar du det i bruk, kan det gjøre det samme for deg. Dette vil også gjøre skrivearbeidet morsommere – garantert!

MODUL  4

b9c28de8-exclamation-marks

HØR, HØR! SKAP STOPPEFFEKT OG SKRIV TITLER SOM SMELLER

Du får ingen ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Derfor gjelder å treffe på første forsøk. Erstatt de vanlige bommertene med disse smarte teknikkene, for med dem blir tekstene dine lagt merke til i mylderet av konkurrerende virksomheter og budskap.

En smakebit av hva du lærer:

 • En rekke triks som gjør at du vekker nysgjerrighet og fenger fra første ord.
 • 4 tittelfeller som gjør at tekstene dine neppe blir lest – og hvordan du unngår dem.
 • 11 effektive tittelformler du enkelt kan adoptere og gjøre til dine egne.

Setter du inn støtet med det du lærer her, skal det godt gjøres å overse tekstene dine i fremtiden.

87be1c3a-document-approved

Hvordan få sjefen til å betale?

Er det ikke du som skal betale for kurset, foreslår jeg at vi tjuvstarter skrivetreningen allerede nå.

Last ned e-postmalen «E-post til sjefen», tilpass og send

 

MODUL  5

2c18afa1-do-it

FÅ LESERNE TIL Å STOLE PÅ DEG – OG GJØRE SOM DU VIL

Økt troverdighet = større påvirkning og bedre effekt. Ord for ord lærer du hvordan du bygger tillit og troverdighet. Hvorfor? Fordi det å trygge leseren er essensielt om du vil ha han med deg videre i prosessen. Oppdag også hvordan du unngår den altfor vanlige tabben som kan koste deg utallige klikk, kunder og kjøp.

En smakebit av hva du lærer:

 • Hvilke elementer du bør inkludere i tekstene, slik at leseren ikke stopper opp og tviler.
 • Hvor mye du kan be leseren om på hvilket stadium – og hvordan du går frem når det er snakk om en større avgjørelse.
 • Hvordan skrive de små, men akk så viktige call to action-formuleringene som må med om du vil at leseren skal handle eller klikke seg videre.

Gjør du dette rett, kan du mangedoble sjansen for at leseren gjør som du vil – enten målet er registreringer, salg eller andre former for konverteringer.

HELT KONKRET, SLIK BLIR DU EN TEKSTNINJA

ccf0e844-thin-1178-video-play-player-screen

UNDERHOLDENDE VIDEOER

Gjør læringen til en lek med pedagogiske videoer krydret med konkrete eksempler (og humor!).

e9c841c5-thin-1336-test-exam-survey-school

LÆRINGSARTIKLER OG QUIZER

Med artige oppsummerings-quizer underveis, er du sikker på at kunnskapen sitter.

d221f243-thin-1308-papers-document-1

MALER, INSPIRASJONS- OG DRODLEARK

En tekst-skattekiste proppfull av oppskrifter som gjør det enkelt å forvandle teori til ferdige tekster.

67e94928-thin-1346-certificate-diploma-award

KURSBEVIS

Få et personlig kursbevis som tar seg pent ut på CV-en (eller skryteveggen).

Screenshot_2019-04-30 Skriv så du får JA – fra bom til blink på 5 steg
Screenshot_2019-04-30 Skriv så du får JA – fra bom til blink på 5 steg(1)
Screenshot_2019-04-30 Skriv så du får JA – fra bom til blink på 5 steg(2)
Se for deg at du kunne skrive …
 • nettsidetekster som får bedriften til å skinne og de rette folka til å ville ta kontakt, så du slipper stresset med å jage kunder.
 • sosiale medier-tekster som skaper stoppeffekt og engasjement, så du blir den de husker, ikke bare scroller forbi.
 • e-poster og automatiske e-postserier som flere åpner, leser og klikker på, slik at de faktisk gleder seg til å få e-postene dine
 • annonsetekster som treffer bedre og gir deg valuta for annonsekronene, så du kan fokusere på å utvikle bedriften – ikke bare overleve.
 • salgs- og landingssider som får leserne på gli og gir deg flere salg og konverteringer, så salgsvarslingene fra nettbutikken blir en jevn strøm av plingende high fives

… hva ville du brukt de nye superkreftene dine til?

Kanskje gjort som Hanne her? 👇

SAGT OM KURSET

Takk for et glitrende og fantastisk kurs, du inspirerer i måten du deler kunnskap på. Jeg var så nysgjerrig at jeg måtte rase gjennom alle modulene. Jeg ble skikkelig motivert til å skape gode tekster. Gleder meg virkelig til å ta dette i bruk.

3a65ec47-hilde-huse_028028000000000000028
Hilde Huse Marked- og kommunikasjonssjef Agrikjøp

For nyoppstartede gründere som meg, så var kurset gull! Det er en av mine topp 3 investeringer. Jeg bruker det jeg har lært hele tiden. Tipsene hjalp meg nettopp til å lande en lansering av eget onlinekurs med salg av kursplasser til en verdi av 90 000 kr. Kurset anbefales på det sterkeste!

449334c6-hanne-svendsen_028028000000000000028
Hanne Svendsen Pedagog
PedNett

BONUS – DETTE FÅR DU OGSÅ!

5a2210f8-backpack-blonde-hair-blur-214574_0aw0790aw05o00000s028

1. SPARK I RUMPA-TAKTIKKENE

Med disse prinsippene gir du leseren følelsen av at det er nå det gjelder. Det fordi du med virkemidler som hastverk og knapphet øker sjansen for å oppnå målet ditt – enten det er klikk, kjøp eller noe annet.

3740593c-apple-keyboard-cactus-candle-947845_0aw07p0aw05o000000028

2. TANKELESER-METODIKKEN

Kan du speile leserens tanker i teksten din, har du virkelig truffet spikeren på hodet. Det vil lettere få han på gli. Denne fremgangsmåten viser deg hvordan du kan gjøre nettopp det – uten å være synsk.

9242b989-acid-citric-citrus-997725_0aw0790aw05o00000s028

3. GJØR ET GODT FØRSTEINNTRYKK

Én ting er hva du skriver, noe annet er hvordan det hele tar seg ut. Dette er ikke snakk om designendringer, men om hvordan du strukturerer og bygger opp tekstene for å tekkes selv de mest utålmodige sjeler på nett – slik at de ikke snur i døra.

69fd729d-art-blank-cardboard-1111368_0aw0790aw05o00000s028

4. ENGASJER I SOSIALE MEDIER

Lær knep du kan bruke på Facebook og LinkedIn, sammen med en rekke teknikker spesielt for deg som vil nå gjennom og fenge målgruppa di på Instagram og stories.

8d3a949d-0add0e6d-finge-600-0ef0go0bf0cv011001001_09s0b1000000000000001

EKSTRABONUS

8 GREP SOM GIR DEG ØKT EFFEKT PÅ NETT

Hvordan få flest mulig til å utføre den handlingen du vil at de skal gjøre? Finge viser deg hvilke grep du kan ta for å legge til rette for at landingssiden din gir deg flere konverteringer, som for eksempel klikk, signups eller kjøp.

Rolf Inge Holden (best kjent som Finge) er gründer og conversion rockstar i ConversionLab. Han hjelper bedrifter med vekst gjennom landingssider som gir økt effekt på nett.

Jeg har kjent Camilla i mange år og jeg setter pris på å ha en som henne i livet mitt. Det er deilig å ha en annen fagperson med samme «gen» å kaste ball med. Når jeg får spørsmål om skriveoppdrag, er jeg trygg på å sende dem videre til Camilla og HvabeHager. Hun leverer alltid kvalitet, og er utrolig hyggelig og ryddig å samarbeide med.

84c348f5-calvert-christine-author-full_02v02v02802800b00b028
Christine Calvert Tekstdoktor

PASSER KURSET FOR DEG?

Rekk opp hånda om du

 • er gründer, frilanser eller bedriftseier og lei av dørgende stillhet når alt du ønsker deg er lyden av jevnlige «jubel-pling» i nettbutikken. Gjør tekstene dine til selgere som jobber for deg 24/7, så du slipper å jage kundene, men kan konsentrere deg om å håndtere dem.

 

 • jobber du med markedsføring, men føler at teksten din mangler schwung. Nå kan du skrive tekster som ikke bare klinger godt, men som også leverer resultater som gir deg klapp på skuldra fra sjefen (eller kundene!).

 

 • drømmer du om å leve av å skrive, som tekstforfatter eller innholdsutvikler. Begynn å skrive tekster du kan ta betalt for, så du kan bygge opp din egen skrive-business og jobbe fra hvor som helst.

 

 • allerede er skribent, og motivert for å kvesse ferdighetene og konkurrere på et nytt nivå. Lær teknikkene som gir deg bedre resultater, flere oppdrag, og JA – bedre betalte oppdrag. 


Eller kanskje du bare innser at det å kunne skrive overbevisende er en superkraft – uansett jobb?

 

At det å skrive så du får JA er noe du har bruk for enten du vil selge produkter, klatre karrierestigen, samle inn veldedige kroner eller utvikle virksomheten?

 

Hvis JA,  er dette rett kurs. 🚀

Dette kurset er SÅ bra! Kjøpte tilgang i kveld og klarer ikke slutte å klikke på "neste" modul :-). Har sittet oppe halve natten og gleder meg til å se mer i morgen. Jeg ble kjempemotivert, og det blir morsomt og motiverende istedenfor et "ork" å skrive. Tekstene mine er ti ganger bedre, og skrevet dobbelt så raskt.

Jeg anbefaler det til alle som skriver tekster som del av jobben sin. Med andre ord ALLE! Jeg er av natur litt skeptisk og kresen på hva jeg bruker verdifulle kroner på, men dette kurset er verdt det dobbelte av investeringen!

ca5c87da-lisbeth-profilbilde_04d04d02802800u004028
Lisbeth Borg de Waard Utdanningssenter for hundetrenere

HVEM HOLDER KURSET?

Hei, Camilla i HvabeHager her!

Lærer på papiret, tekstforfatter i hjertet – og av yrke. Drømmer om å utrydde svada og er i mitt ess når jeg får pønske ut lekende budskap og tekster som selger.

Der har du meg!

De siste 17 årene har jeg hjulpet hundrevis av små og store virksomheter i alle slags tenkelige (og utenkelige!) bransjer og nisjer med å finne ordene som får dem til å skinne.

 

Og som følge av at mine og våre tekster har fungert, har jeg kunnet bygge opp HvabeHager. Et rendyrket tekstbyrå som i dag består av 7 skrivende–og drivende dyktige–mennesker.

 

Gjennom å praktisere (og feile!), justere og perfeksjonere, har jeg funnet ut hva som funker. Som en følge jeg vunnet Best i tekst-prisen for Beste selgende tekst, gitt ut fagboka Skriv så du får JA og reist land og strand for å holde kurs og foredrag. Summen av erfaringene, mine mest effektive teknikker og virkningsfulle metoder har jeg nå satt i system.

 

Resultatet? Dette nettkurset.

Camilla Hager

Byråleder i HvabeHager

76f57258-best-i-tekst-logo_03n03n03m03n000000001
6af2ab5e-img-4392_0e10k70am0js01z00f028

NOEN AV VIRKSOMHETENE VI HAR HOLDT KURS FOR TIDLIGERE

7d94b6db-brreg-logo
bc9f2931-logo-eiendomsmegler-1_050014000000000000001
c25c1d16-logo-ntnu
cc73a1eb-logo-full_05m00t000000000000001
FOR Å OPPSUMMERE – DETTE FÅR DU
SKRIV FOR Å FÅ JA – 5 STEG TIL FLERE SALG OG MINDRE STRESS
 • 19 grundige videoleksjoner som tar deg usikker til ustoppelig
 • 10 smarte inspirasjons- og drodleark, sjekklister og maler som sikrer en effektiv og smertefri skriveprosess
 • Artikler som gir deg det lille ekstra for å mestre skriving
 • Selvtester underveis for å sikre at du er på rett spor
 • Kurerte ressurser og anbefalt lesning for videre utvikling
 • 6 eksklusive bonuser som sørger for en flying start

Du får all inputen du trenger for å skrive tekster som treffer, fenger, overbeviser og selger. I tillegg får du praktiske maler, inspirasjons- og drodleark, slik at du enkelt setter kunnskapen ut i livet.

 

Og voilà:

 

Fiks ferdig, publiseringsklare tekster – samtidig som du har spart deg for massevis av tid og hodebry.

EVALUERING FRA TIDLIGERE DELTAKERE

Vurdering nettkurs skriv så du får JA

KOM I GANG NÅ

Velg betalingsløsningen som passer deg best.

BEST VERDI

Én betaling

5950,–

JA, JEG VIL HA DETTE!

Meld deg på nå!

DELBETALING

Betal over 3 måneder

2200,–

JA, JEG VIL HA DETTE!
payment-security-https

SIKKER BETALING

Betal med debetkort eller kredittkort.

ab6efc0b-thin-1162-medal-certified

FORNØYDGARANTI

Prøv 14 dager. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.

LURER DU PÅ NOE?

SAGT OM KURSET

Digger tipsene, moro måte å lære på. Jeg ser at e-postene mine blir mer åpnet og de er lengre på siden. Får flere kommentarer også.

Jeg har brukt flere av tipsene til overskrift og CTA i sommerens nyhetsbrev. Akkurat sånne tips og triks jeg trengte for å booste selvtilliten min ift det å skrive tekster. Takk :)

Likte at det var så konsist og to the point, som gjorde det lett å gjennomføre på relativt kort tid ved siden av jobb/full kalender ellers.